mutfakbilgileri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

mutfakbilgileri

dünya mutfağının seçkin yemekleri burda
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 MAKARNA HANURU TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
mc:seyfo
Admin



Mesaj Sayısı : 31
Yaş : 40
Kayıt tarihi : 20/11/08

MAKARNA HANURU TARİFİ Empty
MesajKonu: MAKARNA HANURU TARİFİ   MAKARNA HANURU TARİFİ I_icon_minitimePerş. Şub. 19, 2009 4:42 pm

800 GIRAM YUMURTA SARISI 1 KİLO UNA İLAVE EDİLİR 50 GIRAM SIVI YAG

10 GIRAM SARIMSAK 20 GIRAM TUZ VE BİRİZ ZERDEŞAL İLAVE EDİLEREK MAKİNADA VE YA ELLE

YUGRULUR ÇOK YOGRULURSA LASTİKLEŞİR KULAK MEMESİ KIVAMINDAN BİRAZ SERT OLACAK ŞEKİLDE
1 2 SAAT DİNLENMEYE BIRAKILIR


EGER ÇOK MASRAFLI OLUR DİYORSANIZ 2. TARİF

6 BÜTÜN 4 YUMURTA SARISI İLE AYNI SONUCU ALABİLİRSİNİZ

TABİ ZERDEŞALINI BİRAZ ARTTIRMANIZ GEREKİR

UYGUN GÖRÜLMEZ AMA İSTEGE GÖRE BİRAZ GIDA BOYASI DA KULLANABİLİRSİNİZ..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://mutfaktarif.hareketforum.net
 
MAKARNA HANURU TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» fusilli burgu makarna

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
mutfakbilgileri :: makarnalar :: el yapımı makarna hamuru tarifi-
Buraya geçin: