mutfakbilgileri dünya mutfağının seçkin yemekleri burda |
| makarnalar | Konular | Mesajlar | Son mesajlar |
---|
| | 1 | 1 | Perş. Şub. 19, 2009 4:42 pm mc:seyfo | | ahtapot tava nasıl yapılır , ahtopot tavada hangi malzemeler kullanılır , ahtapot tavanın kıvamı nasıl olmalıdır , ahtapot tava resimleri
| 1 | 1 | Salı Ara. 16, 2008 4:46 pm mc:seyfo | | | 1 | 1 | Salı Ara. 16, 2008 4:48 pm mc:seyfo | | | 1 | 1 | Salı Ara. 16, 2008 4:57 pm mc:seyfo | | | 0 | 0 | | | | 2 | 2 | Perş. Şub. 19, 2009 4:46 pm mc:seyfo | | nasıl yapılır hangi malzemeler kullanılır resimleri
| 0 | 0 | | | | 0 | 0 | | | bir tavada sarımsak sotelendikten sonra et suyu ve kırema ilave edilir tuz biber ve permesan ekleyerek kaynamaya bırakılır aldante pişirilen tortolloni 3 dakika yanatılarak servise sunulur
| 0 | 0 | | | karidesler ince kıyım dograndıktan donra tereyag limon suyu ve sarımsakla sotelenir biraz kırema ve balık suyu ilave ederek kaynamaya bırakılır özleştikten sonra aldante yani yarı pişmiş ravyoli sosata kaynamaya bırakılır 3 dakika kaynattıktan sonra permesan ilave edilerek servise sunulur.
| 2 | 2 | Perş. Şub. 19, 2009 4:31 pm mc:seyfo | | | 1 | 1 | Salı Ara. 16, 2008 4:59 pm mc:seyfo |
| Yeni mesaj var | | | Yeni mesaj yok | | | Forum kilitlenmiştir |
| |
|